KraftDele Romania

Ulei pentru compresoare pe surub ADLER Shell Corena S3 R46 (D46) 1L  MA0112.12

Ulei pentru compresoare pe surub ADLER Shell Corena S3 R46 (D46) 1L MA0112.12

39,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Ulei pentru compresoare pe surub ADLER Shell Corena S3 R46 (D46) 1L MA0112.12


Ulei pentru compresoare pe surub ADLER Shell Corena S3 R46 (D46) 1L Radauti - imagine 1


Date tehnice

Nume: Shell Corena S3 R46
Cod: 0112.12 - 1l
Vâscozitate cinematică la 40oC: 46 mm2 / s
Vâscozitate cinematică la 100oC: 6,9 mm2 / s
Punct de inflamabilitate: 230 oC
Punctul de turnare: -33 oC

Uleiul îndeplinește cerințele următoarelor standarde:

ISO 6734-3A-DAH
ISO 3448-46

Shell Corena S3 R46 (D46)

Corena S3 R46 (denumirea anterioară D46) este un ulei compresor de detergent mineral de înaltă calitate. Pentru utilizare în compresoare cu șurub și cu palete și pompe de vid cu palet.

Vă permite să mențineți o curățenie internă perfectă în timpul funcționării, chiar și în dispozitivele care funcționează în medii dure. Acest lucru este deosebit de important pentru funcționarea compresorului și funcția de separare / coagulator. Rezistența la acumularea de carbon pe lamele pompei pentru o operare ușoară și în părțile rotative ale compresoarelor cu șurub rotative pentru eficiență maximă a dispozitivului.

Protecția eficientă a tuturor suprafețelor metalice împotriva coroziunii. Protecția tuturor părților sensibile, adică angrenaje, șuruburi, rulmenți împotriva uzurii și prelungirea duratei de viață.

Alegerea corectă a uleiului de bază și a aditivilor adecvați asigură eliberarea rapidă a bulelor de aer fără spumare excesivă. În ciuda adăugării de detergenți, Corena D nu formează emulsii solide în separatoarele de ulei / aer și uscătoare.

Fără impact negativ asupra garniturilor, elastomerilor și vopselelor utilizate frecvent în industrie.

Calitatea ridicată a uleiului permite extinderea duratei de funcționare a uleiului până la 4000 ore, chiar și la o temperatură continuă de ieșire de aproximativ 100 ° C.

Shell Corena S3 R46 (D46) este cunoscut și utilizat de către producătorii majori de compresoare la nivel mondial.

Uleiul din compania noastră este format din bidoane mari de 200l pentru canistre de 1 și 5 litri.


Adler
MA0112.12

Reviews

Write your review

Ulei pentru compresoare pe surub ADLER Shell Corena S3 R46 (D46) 1L MA0112.12

Write your review

11 alte produse in aceeasi categorie: