KraftDele Romania

Set de 12 freze pentru lemn diferite profile KraftDele KD10282 8mm

Set de 12 freze pentru lemn diferite profile KraftDele KD10282 8mm

75,01 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Set de 12 freze pentru lemn diferite profile KraftDele KD10282 8mm

ndicele: KD10282
Stare: Produs nou
Set de 12 freze pentru lemn.
Simbol: KD10282
Cantitate în set: 12 de elemente
Ambalat într-un valiză din lemn solidă.

PARAMETRII TEHNICE ALE PRODUSULUI

Brand: KRAFT & DELE
Model: KD10282
Tip dispozitiv: freze pentru lemn
Material: oțel carbon
Material tăietor: carbură de tungsten
Diametrul axului: 8,0 mm
Precizie: până la 0,8 mm
Numar de freze incluse: 12 buc
Greutate cu valiza: 0.6 kg

DESCRIEREA PRODUSULUI

Unelte de frezat pentru lemn de precizie cu simbolul KD10282 de la Kraft & Dele. Fabricat din oțel carbon de cea mai bună calitate și lame de carbură de tungsten.

Uneltele permit prelucrarea precisă a lemnului cu o precizie de 0,8 mm. Varietatea formelor înseamnă că acestea sunt utilizate pe scară largă într-un garaj de bricolaj și în ateliere de tâmplărie specializate în prelucrarea lemnului de precizie.

Diferitele aplicații includ, dar nu se limitează la, prelucrarea marginilor elementelor la corpurile de mobilier, rafturi și rame, precum și performanța cornierului și a secțiunilor de cadru.

5.jpg

KD10282
7 Produse

Reviews

Write your review

Set de 12 freze pentru lemn diferite profile KraftDele KD10282 8mm

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: