KraftDele Romania

Slefuitor pentru pereti cu sistem aspirare 1400W KraftDel KD1539 TBC

Slefuitor pentru pereti cu sistem aspirare 1400W KraftDel KD1539 TBC

375,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Slefuitor pentru pereti cu sistem aspirare 1400W KraftDel KD1539 TBC

1.jpg

Comanda telefonica : 0752.176.296

TOATE PRODUSELE SUNT NOI CU GARANTIE 24 LUNI
LIVRAM IN TOATA TARA CU VERIFICARE COLET (30/39RON)

FACTURA + GARANTIE 24 LUNI www.kraftdele.ro

DATE TEHNICE:

Marca: KRAFT & DELE
Model: KD1539
Alimentare: 230V / 50Hz
Putere: 1400W
Rotație descărcată: 1500-2700rpm
Diametrul discului rotativ: 180 mm
Diametrul discului abraziv: 180 mm
Nivelul zgomotului: 75dB
Clasa de protecție: II

COMPOZIȚIA KIT:

KD1539 șlefuitor de tencuială
Pungă de praf
Furtun de extracție a prafului
Pensule de schimb
Cheie

10.jpg

Dispozitivul este proiectat pentru șlefuirea ipsosului și a ipsosului. Mânerul scurt și mânerul suplimentar permit o măcinare precisă.
Modulul de acționare de la motor este transmis prin transmisie, fără medierea cablurilor inutile. Este o construcție simplă, solidă și compactă.
Agregatul este echipat cu un sistem de aspirare a prafului adaptat să funcționeze cu un aspirator industrial, echipat cu un sac de colectare a prafului și un furtun pentru conectarea la aspirator.
În plus, sistemul de extracție a prafului are un control al puterii de aspirație, aceasta fiind o caracteristică rară în aceste dispozitive. Pentru o mai bună îndepărtare a prafului, în dispozitiv sunt utilizate hârtii abrazive cu găuri, aceasta este o soluție mult mai bună decât extracția de margine.
Funcția de control al turației motorului vă permite să reglați viteza de rotație a discului la materialul de sol. În plus, dispozitivul utilizează un sistem de pornire lină, datorită acestei soluții dispozitivul nu pornește imediat cu viteză maximă.

Index: KD1539
Stare: Produs nou
Polizor electric pentru ghips, tencuieli, tencuieli
Simbol: KD1539
Model: R7240
Scut: 180
Greutate: 4,3 kg

szlifierka do gipsu Kraft&Dele

www.kraftdele.ro www.profisudura.ro

Producătorul nu poartă nici o responsabilitate pentru utilizarea necorespunzătoare sau dacă dispozitivul a fost modificat. www.kraftdele.ro www.profisudura.ro

szlifierka do gipsu Kraft&Dele

KD1539
6 Produse

Reviews

Write your review

Slefuitor pentru pereti cu sistem aspirare 1400W KraftDel KD1539 TBC

Write your review

2 alte produse in aceeasi categorie: