KraftDele Romania

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7

199,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7 Radauti - imagine 4

Descriere:

Pistolul de umflat OMG cu omologare este proiectat pentru uz profesional - industrial. Datorită versiunii scrise a aprobării producătorului, pistolul poate fi folosit la stațiile de inspecție a vehiculelor. Scopul principal este umflat roților auto, dar, ca orice pistol, va fi ideal și pentru roți de biciclete sau alte obiecte gonflabile, de exemplu, folosind vârfuri speciale. Pistolul este fabricat pentru compania noastră în Italia de producătorul bine-cunoscut OMG. Corpul este turnat din fontă, indicatorul de presiune (manometru) este un produs marca WIKA (imagine FIMET), care este suplimentar protejat de un capac din cauciuc care protejează împotriva deteriorării mecanice accidentale. Butonul de eliberare a aerului este amplasat pe partea laterală a corpului. Cablu de înaltă calitate fixat de pistol la ambele capete, rezistență la presiune de până la 20 bari.

Conform cerințelor oficiale, manometrul este etanșat împreună cu corpul pistolului. Corpul este ștampilat cu toate marcajele necesare, inclusiv anul de producție al pistolului, ceea ce vă dă dreptul să utilizați SKP timp de 2 ani de la data producerii, după această perioadă pistolul trebuie să fie re-legalizată la Biroul de Măsuri și Greutăți.


Specificații tehnice:
Nume: pistol de umflat OMG cu omologare
Cod produs: 0206.7
Diametrul manometrului: 60 mm
Lungimea cablurilor: 30 cm
Rezistența cablurilor: 20 bari
Scara manometrului: 0-10 bar / 0-140 psi
Precizie: 0,1 bar / 2 psi
Aruncarea butonului de aer:
Greutate: 0,36 kg

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7 Radauti - imagine 3

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7 Radauti - imagine 1

Adler
AD-0206.7
3 Produse

Reviews

Write your review

Pistol umflat roti OMG FIMET Profesional Omologat ADLER AD-0206.7

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: