KraftDele Romania

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3

79,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3 Radauti - imagine 6


Descriere:

Pistol de sablat cu furtun de absortie duza ceramica si metalica ADLER AD-0206.3. Construcție simplă, cu materiale de bază, dar o calitate superioară a manoperei vă permite să obțineți rezultate bune. Pistolul este prevăzut cu un tub de aspirație cu o lungime de 1 m, cu vârf de metal (pentru introducerea în material pentru sablare). La conectorul universal montat la intrare, care permite conectarea la toate conectorii rapizi disponibili pe piața noastră. Arma are un set de două duze, metalice și ceramice, ambele cu un diametru de 5,5 mm.

Specificații tehnice:
Nume: AD-22 Pistol de sablare
Cod produs: 0206.3
Tipul sursei de alimentare: conducta de aspirație
Diametrul duzelor: 5,5 mm
Duzele incluse: metal, ceramică
Presiunea de lucru: 4 - 8 bari
Greutate: 0,82 kg

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3 Radauti - imagine 1
Adler
AD-0206.3
14 Produse

Reviews

Write your review

Pistol de sablat cu furtun de absortie, duza ceramica ADLER AD-0206.3

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: