KraftDele Romania

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2

72,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2 Radauti - imagine 1


Descriere:

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2 produs către compania italiană OMG. Construcție simplă, cu materiale de bază, dar o calitate superioară a manoperei vă permite să obțineți rezultate bune. Pistolul este echipat cu o conductă de aspirație din PVC armată, terminată cu un tub metalic (pentru introducerea într-un material pentru sablare). Pistolul este echipată cu un rezervor metalic de fund, cu vid, cu o capacitate de 1l. Corpul turnat solid. La conectorul universal montat la intrare, care permite conectarea la toate tipurile de conectorii rapizi disponibili pe piața. Pistolul are o duza de metal inlocuibila cu un diametru de 6mm.

Specificații tehnice:
Nume: Pistol de sablare cu furtun de aspirație
Cod produs: AD-0206.2
Tipul de alimentare: conducta de aspirație
Diametrul duzei: 6 mm
Presiunea de lucru: 4 - 8 bari
Greutate: 0,49 kg

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2 Radauti - imagine 2

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2 Radauti - imagine 6


Adler
AD-0206.2
4 Produse

Reviews

Write your review

Pistol de sablat pneumatic cu furtun de absortie ADLER AD-0206.2

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: