KraftDele Romania

Set aer comprimat, pneumatic pistol, vopsit 6 piese KraftDele KD412

Set aer comprimat, pneumatic pistol, vopsit 6 piese KraftDele KD412

79,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2019-11-16

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Set aer comprimat, pneumatic pistol, vopsit 6 piese KraftDele KD412

kd412.gif

DESCRIERE

Toate elementele setului sunt caracterizate de o manoperă excelentă și perfectă.
Pistolul de pulverizare pentru vopsea cu rezervor superior este ideal pentru vopsirea cu vopsele metalice, lacuri, acrilice și apă. Ea funcționează excelent în refinishing auto.
Pistolul de spălare are o duză lungă și practică de pulverizare care facilitează curățarea și curățarea. Pistolul de pompare cu manometru este perfect pentru pomparea și controlul presiunii pneurilor pneumatice. Are o carcasă de ceas de cauciuc. Este echipat cu o supapă de eliberare a aerului.
Furtun spirală de 5 m pentru conectarea sculelor pneumatice, pistoale de pulverizare, alte dispozitive pneumatice sau pentru extinderea furtunurilor pneumatice.
Arma de lovire va fi de ajutor atunci când scoateți murdăria din locurile prost accesibile.
Setul include 3 sfaturi care sunt utile, printre altele în bile de pompare, pontoane, roți auto, jucării, saltele.

Produsul este nou.
Garanție și service post-garanție!
Declarație de conformitate CE
Timp de livrare: 24H
Garanție: 12 luni

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
KD412
5 Produse

Reviews

Write your review

Set aer comprimat, pneumatic pistol, vopsit 6 piese KraftDele KD412

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: