KraftDele Romania

Cric suport hidraulic pentru cutie viteza si motor 05T KraftDele KD322

Cric suport hidraulic pentru cutie viteza si motor 05T KraftDele KD322

499,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

 Cric suport hidraulic pentru cutie viteza si motor 05T KraftDele KD322

podnośnik do skrzyń KD322

PARAMETRII TEHNICE ALE PRODUSULUI

Brand: KRAFT & DELE
Model: KD322
Tip dispozitiv: ridicare cutie de viteze
Înălțimea minimă: 110 cm
Inaltime maxima: 190cm
Capacitate: 500 kg
Dimensiuni: 112x23x28cm
Greutate: 25 kg

Un dispozitiv de neprețuit pentru asamblarea și demontarea cutiei de viteze, a motorului, ambreiajului etc. Aparatul este caracterizat printr-o calitate foarte înaltă.

Protecția dublă a inelului de etanșare - chiar și după ani de utilizare, nu mai rămâne ulei pe tija pistonului.

Pistonul cu suprafata carburata - suprafata cilindrului dupa acest tratament tehnologic este mult mai rezistent la zgarieturi si deteriorari

Toate elementele din oțel masiv sudate - în falsuri ieftine, sunt folosite elemente din plastic, cum ar fi supapele de evacuare a acționării, este un element care nu poate fi îndepărtat din oțel.

Pompa de ridicare cu cursa sporită - în cazul altor lifturi, se utilizează un piston cu diametru mai mare, cu un curs mai mic, astfel încât servomotoarele necesită o rezistență mult mai mare a piciorului și, prin urmare, la solicitări mari, pompele devin desigilate.

2.jpg

3.jpg

4.JPG

5.JPG

6.JPG

8.JPG

7.JPG

KD322
4 Produse

Reviews

Write your review

Cric suport hidraulic pentru cutie viteza si motor 05T KraftDele KD322

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: