KraftDele Romania

Macara cu lant. Palan 2T KraftDele KD1116

Macara cu lant. Palan 2T KraftDele KD1116

199,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2020-01-28

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Macara cu lant. Palan 2T KraftDele KD1116


kd1116.gif


Palan de ridicare cu o capacitate de ridicare de până la 2 tone.

Palanul de ridicare KRAFT

KD1116
3 Produse

Reviews

Write your review

Macara cu lant. Palan 2T KraftDele KD1116

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: