KraftDele Romania

Presa hidraulica pentru rulmenti 12 tone KraftDele KD328 TBC

Presa hidraulica pentru rulmenti 12 tone KraftDele KD328 TBC

599,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Presa hidraulica pentru rulmenti 12 tone KraftDele KD328 TBC

prasa hydrauliczna KD328


 

                  

2.jpg

PARAMETRII TEHNICE ALE PRODUSULUI

Brand: KRAFT & DELE
Model: KD328
Stres: 12 tone
Material: oțel structural
Înălțimea de lucru: 0 - 650 mm
Lățimea de lucru: 420 mm
Diametrul pensulei (piston de lucru): 25 mm
Setările spațiului de lucru: 8 niveluri
Valoarea pistonului: 140 mm
Greutate: 45 kg

 

 

3.jpg


DESCRIEREA ȘI CARACTERISTICILE MĂRFURILOR

Presă hidraulică simbol KD328 de Kraft & Dele. Datorită servomotorului cu o presiune de 12T și o construcție solidă din oțel structural, acesta poate suporta chiar și cele mai solicitante lucrări din atelier.

Dispozitivul nostru se bazează pe un design dovedit, care, combinat cu materialele de cea mai bună calitate, face munca ușoară, rapidă și sigură.
Presiunea de 12T este obținută prin pomparea manuală cu ajutorul pârghiei, iar eliberarea pistonului are loc automat după deșurubarea supapei de pe servomotor.

Presa hidraulică este un dispozitiv care nu poate fi ratat în fiecare atelier și în garaj!

Presa este auto-asamblată, este inclusă instrucțiunea de depunere în poloneză.

Caracteristici:

- Presiunea din 12T
- Construcție solidă din oțel structural
- Orientare precisă
- Domeniu de lucru de până la 650 mm

Prin cumpararea de la noi, cumparati produsul direct de la producator! Oferim echipamentul nostru cu o garanție de 12 luni, efectuată cu noi pe site.

 

Producătorul nu poartă nici o responsabilitate pentru utilizarea necorespunzătoare sau dacă dispozitivul a fost modificat.


3.jpg

3.jpg


5.jpg

6.jpg


7.JPG


8.JPG


9.JPG10.JPG

KD328

Reviews

Write your review

Presa hidraulica pentru rulmenti 12 tone KraftDele KD328 TBC

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: