KraftDele Romania

Pulverizator lichide sub presiune 16L KraftDele KD2020

Pulverizator lichide sub presiune 16L KraftDele KD2020

189,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2020-05-02

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pulverizator lichide sub presiune 16L KraftDele KD2020
DESCRIEREA PRODUSULUI
Pulverizatorul de presiune KD2020 de la Kraft & Dele este proiectat pentru protecția și îngrijirea plantelor din grădini, sere, livezi etc. Poate fi folosit și pentru pulverizarea diferitelor tipuri de detergenți.
Acest model a fost realizat pe roți, ceea ce facilitează mișcarea acestuia fără ridicarea inutilă. Pulverizatorul are un furtun durabil, un mâner convenabil pentru pompă și un gât larg pentru o umplere ușoară.

Aparat de pulverizare sub presiune
Model: KD2019
Capacitatea rezervorului: 16L
Greutate: 4.5 kg
KD2020
4 Produse

Reviews

Write your review

Pulverizator lichide sub presiune 16L KraftDele KD2020

Write your review

3 alte produse in aceeasi categorie: