KraftDele Romania

Motopompa apa 200l/min 2HP motor pe benzina KraftDele EC772

Motopompa apa 200l/min 2HP motor pe benzina KraftDele EC772

518,99 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Motopompa apa 200l/min 2HP motor pe benzina KraftDele EC772


Pompa spalinowa EC772 1 calIndice: EC772
Stare: Produs nou
Pompa de apa de evacuare 1 " EC772:
Capacitatea pompei: 200 litri / min
Înălțimea de ridicare: 30 de metri
Max. Adâncime de aspirație: 8 m
Motor: cu un singur cilindru, în doi timpi, răcit cu aer
Diametru de intrare și ieșire: 1 "
Puterea motorului: 2 CP
Pornirea motorului: manual
Greutate: 12 kg

 

Producătorul nu poartă nici o responsabilitate pentru utilizarea necorespunzătoare sau dacă dispozitivul a fost modificat. 

 EC772

Reviews

Write your review

Motopompa apa 200l/min 2HP motor pe benzina KraftDele EC772

Write your review

6 alte produse in aceeasi categorie: