KraftDele Romania

Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-02 MA0259.8

Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-02 MA0259.8

59,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-02 MA0259.8

https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/12/AH-02.jpg

Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

descriere
Datorită standului, este posibil să faceți o pauză în timpul vopsirii și așezați în siguranță aerograful fără riscul de a vărsa vopsea. Standul Standul AH-02 vă permite să așezați două aerografe de aer.

Suportul AH-02 poate fi atașat pe o masă sau masă, de exemplu, datorită piciorului cauciucat, nu există riscul de a zgâria partea superioară vizibilă a solului. Înălțimea suportului poate fi reglată în câțiva centimetri și blocată cu un șurub. Suporturile de aerograf sunt acoperite cu cauciuc pentru a preveni deplasarea și zgârierea aerografilor. Înclinarea suporturilor aerografului poate fi reglată și blocată cu un șurub.

Există două versiuni ale standului AH-02:

într-unul (așa cum se vede în imaginile din pagină), suporturile de aerograf pot fi reglate independent unul de celălalt,
în a doua versiune mânerele sunt conectate și ambele sunt reglate simultan.

Date tehnice

Nume: AH-02
Cod: 0259.8


AH-02 przykładAdler
MA0259.8
3 Produse

Reviews

Write your review

Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-02 MA0259.8

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: