KraftDele Romania

Stand pentru aerograf 4 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

Stand pentru aerograf 4 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

49,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Stand pentru aerograf 4 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/12/AH-01.jpg


Stand pentru aerograf 2 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

descriere
Datorită standului, este posibil să faceți o pauză în timpul vopsirii și așezați în siguranță aerograful fără riscul de a vărsa vopsea. Standul AH-01 vă permite să puneți jos patru perii de aer.

Suportul AH-01 poate fi montat pe o suprafață plană, de exemplu pe o masă sau masă, datorită ventuzelor de cauciuc suportul nu se mișcă. Înălțimea suportului poate fi reglată în câțiva centimetri și blocată cu un șurub. Suporturile potrivite pentru aerograf sunt acoperite cu cauciuc pentru a preveni deplasarea și zgârierea aerografilor. Înclinarea morii de susținere a aerului ajustează distanța una de la alta. Standul AH-01 are, de asemenea, două buzunare pentru aerograf din plastic, a căror poziție a morii se reglează și ea.
Date tehnice

Nume: AH-01
Cod: 0259.9


AH-01_2

Adler
MA0259.9

Reviews

Write your review

Stand pentru aerograf 4 posturi ADLER AH-01 MA0259.9

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: