KraftDele Romania

Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P

Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P

129,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P

Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P Radauti - imagine 6


Descriere:

Pistolele pentru tencuieli și masele dense de tip Hopper sunt utilizate pentru vopsirea cu tencuieli subțiri, vopsele structurale, vopsele, etc. Proiectate pentru pictarea fațadelor și a pereților cu materiale care vor fi prea dense sau prea granulare pentru pistoalele de vopsire cu vopsea. Datorită ajutajelor înlocuibile, puteți alege diametrul potrivit pentru materialul utilizat.

Modelul AD-8030P este echipat cu un rezervor de 5 litri din plastic. Setul include trei duze cu diametre de 4, 6 și 8 mm. Pe orificiul de admisie a aerului există și o supapă cu bilă pentru operarea ușoară a pistolului.
Specificații tehnice:

Nume: AD-8030P
Cod produs: MA8030P
Tipul rezervorului: superior (gravitație)
Capacitatea rezervorului: 5 litri
Diametrul duzelor din set: 4, 6, 8 mm
Consumul de aer: 340 - 425 l / min
Presiune de lucru 4 - 8 bari
Greutate: 1,03 kg


Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P Radauti - imagine 2


Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P Radauti - imagine 4AD-8030P

Reviews

Write your review

Pistol pneumatic pentru tencuiala, glet, vopsea ADLER AD-8030P

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: