KraftDele Romania

Motocoasa de umar 3.8 kW 5.0 CP benzina, 2 timpi KraftDele KD10600

Motocoasa de umar 3.8 kW 5.0 CP benzina, 2 timpi KraftDele KD10600

299,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Motocoasa de umar 3.8 kW 5.0 CP benzina, 2 timpi KraftDele KD10600


2.jpg

PARAMETRII TEHNICE ALE PRODUSULUI

Brand: KRAFTDELE
Model: KD10600
Motor: în doi timpi
Puterea motorului: 3,8 kW
Cilindrul: crom
Răcirea motorului: aer
Capacitatea rezervorului de combustibil: 1 L
Tip combustibil: benzină - amestec
Amestec de combustibil și ulei: 25: 1
Tijă de ghidare: aluminiu
Lungimea barei de ghidare: 150cm
Interval de tăiere: 42 cm

DESCRIEREA ȘI CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Mașina de tuns KD10602 este un instrument pentru fiecare grădină. Datorită unui motor rezistent și a unei tăișuri de tăiere de 42 cm, se poate ocupa chiar și pe cele mai grele terenuri, cu iarbă groasă, arbuști sau chiar ramuri.

Capul este fabricat din cauciuc moale, datorită faptului că este mult mai vital decât plasticul standard oferit de competiție! Datorită materialelor folosite pentru coasa, instrumentul este foarte ușor și ergonomic.

Dispozitivul este echipat, de asemenea, cu un sistem anti-vibrații, care sporește confortul de utilizare și reduce oboseala chiar și în timpul muncii prelungite. Mânerul este rotit pentru cosire ușoară în locuri greu accesibile!

Conducta acestei coase este realizată dintr-o bară de oțel terminată cu o linie multiplă, care are o importanță deosebită la o sarcină mai mare. Datorită acestui lucru suntem siguri de funcționarea lungă și fără probleme.

Modelul KD10600 nu are monofilament auto-tăiat. Dacă aveți nevoie de o astfel de soluție, vă invit să vă familiarizați cu această ofertă: KD10602

caracteristici:
- Puterea mare a motorului
- Design solid și dovedit
- cilindru cu crom
- Linia de pescuit armată și ecranul inclus

Din motive de siguranță, trimit fierăstrăul în două pachete!

Dispozitivul este lung (peste 150 cm), astfel încât este ușor să se deterioreze în timpul transportului. În beneficiul clienților noștri, întregul set este ambalat în două cutii rigide, împiedicând orice probleme apărute ca urmare a transportului prin curier.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg11.jpg

12.jpg

13.jpg


15.jpg

16.jpg

KD10600

Reviews

Write your review

Motocoasa de umar 3.8 kW 5.0 CP benzina, 2 timpi KraftDele KD10600

Write your review

13 alte produse in aceeasi categorie: