KraftDele Romania

Masina fum greu cu gheata carbonica MFg5.60 , 2+2kW.Reglaj dozare fum.

Masina fum greu cu gheata carbonica MFg5.60 , 2+2kW.Reglaj dozare fum.

1.619,99 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Model MFg5.60 ( 7 ani de experienta in domeniu)

CAPAC CU REGLAREA DEBITULUI DE FUM GREU

Cuva din rasina sintetica armata cu fibra de sticla.

Cu maneta pe capac pentru reglarea densitatii de fum.

O MASINA USOARA (10Kg) SI FOARTE REZISTENTA. CAPACITATE FOARTE MARE DE GHEATA LA O INCARCARE - 10KG(peleti), 15Kg(calup)
CAPACITATE FOARTE MARE A APEI - 38L-48L

Livrari in toata tara! Programare telefonica.

VIDEO PREZENTARE:

https://www.youtube.com/watch?v=Iai06vFO_aw

https://www.youtube.com/watch?v=nBRD0Jy1bsQ

POSIBILITATE DE FACTURARE! GARANTIE 4 ani !

CERTIFICARE DE CONFORMITATE EUROPEAN marca CE.

Avem deosebita placere de a va prezenta masina de generare a “fumului greu” cu ajutorul ghetii carbonice. Acest model este in productie de peste 5 ani aici in Romania, un model care s-a vandut foarte bine in Europa (Italia, Germania, Anglia, Polonia, Ucraina etc., dar foarte bine si in ROMANIA) si care combina experienta si avansul tehnologic actual.
Acest model este realizat din material compozite (agreate tehnic in CE) foarte rezistente la actiunile corozive, actiunile termice si fizice pe durata lunga de intrebuintare. Cu o greutate de maxim 10Kg (masa totala a masinii goala) face din ea o masina usor de manevrat dar in acelasi timp fiind la ora actuala ( 2017 – MAI) una dintre cele mai capacitive - incarcatura de 10Kg gheata carbonica la o singura incarcare poate genera fum timp de 6-7 minute.
Modelul poate fi echipat cu optiuni diverse cum ar fi: sistem electronic analogic sau digital, cu reglaj si dozaj automat sau reglaj manual al debitului de fum greu.
Modelul poate fi in dimensiuni standard sau poate fi realizat la dimensiuni specificate de benificiar (mai mici sau mai mari). Se poate personalize cu aplicarea de inscrisuri simple sau cu imagini tip reclame cu numere de telefon si denumiri de firme, etc. Desemeni se poate comanda si alte culori ale exteriorului.
Masina fum greu cu gheata carbonica cu doua elemente de incalzire 2000W+2000W (circuite separate de alimentare).Ofera un plus de siguranta in cazul neplacerilor provocate de arderea unei rezistente, masina continua sa functioneze cu a doua rezistenta.
Masina functioneaza doar cu gheata carbonica si apa la temperaturi ridicate. Masina genereaza fum in functie de cantitatea de gheata folosita.

Caracteristici :
- dimensiuni exterioare: 40x40x48cm, 10Kg
- structura de aluminiu cu pereti din alcubond de 3mm.
- cuva din rasina sintetica armata cu fibra de sticla de 3mm grosime,
- gratarul pentru gheata din aluminiu,
- acoperire: aprox 150-300mp,
- alimentare la 220V, 16A
- buton de pornit/oprit 16A doua pozitii.
- lampa control pornire si lampa pentru indicarea atingerii temperaturii optime pentru fiecare rezistenta in parte.
- putere rezistenta 1 :2000W,
- putere rezistenta 2 :2000W,
- capacitate gheata carbonica: max 15Kg
- capacitate apa : 38-50L
- incalzire rapida, 30-45 min.in functie de cantitatea de apa si temperature initiala.
- dimensiune gaura iesire: 75 mm
- patru roti din silicon cauciucat cu rulment
- prevazut cu robinet de golire, pozitionat pe partea inferioara
- termostat pe ambele rezistente
- fum dens,
- folie protectie,

TIMP INCALZIRE: 45-65min

MFg5.60

Reviews

Write your review

Masina fum greu cu gheata carbonica MFg5.60 , 2+2kW.Reglaj dozare fum.

Write your review

5 alte produse in aceeasi categorie: