KraftDele Romania

Cupla rapida aer, alama, stiut furtun 10 mm ADLER MA3024.3

Cupla rapida aer, alama, stiut furtun 10 mm ADLER MA3024.3

25,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Cupla rapida aer, alama, stiut furtun 10 mm ADLER MA3024.3https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/10/szybk_mos_PRZ.jpgRacorduri rapide profesionale din alama universala. Rezistent la rugină Dimensiunea conectorului 10 mm, variante de tipuri de conexiune: filet extern, filet intern, stiut furtun.

Flanșe cu fluturi profunde pentru a facilita conectarea și ieșirea. Acest tip de cuplaj rapid universal acceptă conectori de tip german, italian și american.

Când utilizați un conector rapid cu stiut pentru cablu, conexiunea trebuie să fie asigurată suplimentar cu o legătură de tip colier.

Date tehnice

Dimensiunea conectorului: 10 mm
Presiune de lucru: 21 bar / 300 psi
Interval de temperatură: -5oC ~ + 121oC
Tipul mecanismului: role (2 role)
Fabricat din alamă: conector, piuliță, flanșă
Fabricat din oțel: supapă, arc de supapă, role
Garnitura: BNR (Buna-N / Nitril)
Scop: aer comprimat, apă, grăsime, vopseawymiary SZ WAZ

Adler
MA3024.3
14 Produse

Reviews

Write your review

Cupla rapida aer, alama, stiut furtun 10 mm ADLER MA3024.3

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: