KraftDele Romania

Cupla rapida aer, otel, filet exterior 1/2" MA0132.3

Cupla rapida aer, otel, filet exterior 1/2" MA0132.3

13,99 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Cupla rapida aer, otel, filet exterior 1/2" MA0132.3https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/10/szybk_stal_Z.jpgCupla rapide profesionale din oțel universal. Dimensiunea conectorului 1/2 ", variante de tipuri de conexiune: filet extern

Flanșe cu fluturi profunde pentru a facilita conectarea și ieșirea. Acest tip de cuplaj rapid universal acceptă conectori de tip german, italian și american.

Când utilizați un conector rapid cu stiut pentru cablu, conexiunea trebuie să fie asigurată suplimentar cu o legătură de tip colier.

Date tehnice
Dimensiunea conectorului: 1/2"
Presiune de lucru: 21 bar / 300 psi
Interval de temperatură: -5oC ~ + 121oC
Tipul mecanismului: bilă (4 bile)
Fabricat din oțel: conector, piuliță, flanșă, supapă, arc de supapă, bile
Garnitura: BNR (Buna-N / Nitril)
Scop: aer comprimat, apă, grăsime, vopsea


SZ stal M

Adler
MA0132.3

Reviews

Write your review

Cupla rapida aer, otel, filet exterior 1/2" MA0132.3

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: