KraftDele Romania

Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL material compozit

Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL material compozit

299,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

 Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL material compozit

Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL compozit Radauti - imagine 2Pistoalele pneumatice pentru gresare sunt folosite pentru a aplica substanțe de undere - vaseline si unsori speciale.
Ele sunt utilizate în lucrări de asamblare, reparații și intretinere.
Un grup separat dintre acestea sunt lubrifianții manuali și pneumatici utilizați pentru aplicarea lubrifiantului. Instrumentele noastre sunt caracterizate de avansarea tehnologică, precizia alimentării în masă, ele sunt ergonomice, realizate cu atenție.

Pistolul de ungere pneumatic AD-400 este un lubrifiant profesionist de înaltă calitate. Proiectarea avansată și precizia execuției permit utilizarea industrială.

Raportul ridicat al pistonului de aer 40: 1 asigură o presiune ridicată de evacuare a lubrifiantului, ceea ce permite utilizarea unor lubrifianți foarte densi.

AD-400 are o carcasă compozită ușoară și o manevră scurtă.

Umplerea cu ajutorul cartușelor pre-fabricate cu unsoare de 400 ml, manual cu o spatulă sau cu o pompă de grăsime printr-o supapă specială.

Include un tub metalic de 15 cm cu vârf și un furtun ranforsat cu cauciuc de 27 cm cu vârf

Specificații tehnice:
Nume instrument: AD-400
Cod produs: MA400
Capacitatea tubului: 450 ml,
Presiunea de ieșire a lubrifiantului: 110 - 276 bar
Presiune maximă de lucru: 6,9 bar
Greutate: 1 kg


Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL compozit Radauti - imagine 3


Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL compozit Radauti - imagine 2
Adler
AD-400
3 Produse

Reviews

Write your review

Pistol pneumatic pentru gresare ADLER AD-400 INDUSTRIAL material compozit

Write your review

9 alte produse in aceeasi categorie: