KraftDele Romania

Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL

Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL

179,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL

Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL Radauti - imagine 2


Pistoalele pneumatice pentru masele dense sunt folosite pentru a aplica substanțe de etanșare și lipire - siliconi, adezivi, agenți de etanșare.
Ele sunt utilizate în lucrări de asamblare, reparații și reparații.
Un grup separat dintre acestea sunt lubrifianții manuali și pneumatici utilizați pentru aplicarea lubrifiantului. Instrumentele noastre sunt caracterizate de avansarea tehnologică, precizia alimentării în masă, ele sunt ergonomice, realizate cu atenție. Dispozitivele 3 în 1, care permit o varietate de aplicații, inclusiv pulverizarea în masă, vor fi utile în fiecare atelier și reparații.

AD-195 este un pistol simplu pentru tuburi de silicon.


Specificații tehnice:

Nume instrument: AD-195
Cod produs: MA195
Capacitatea tubului: 310 ml, tub cu silicon
Consum mediu de aer: 1,5 l / min
Presiune maximă de lucru 6,3 bar
Greutate: 1 kg


Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL Radauti - imagine 3.


Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL Radauti - imagine 5

Adler
AD-195
3 Produse

Reviews

Write your review

Pistol pneumatic pentru aplicat silicon ADLER AD-195 PROFESIONAL

Write your review

9 alte produse in aceeasi categorie: