KraftDele Romania

Reductor cu ceas aer comprimat filet interior 1/4" ADLER MA0173.0

Reductor cu ceas aer comprimat filet interior 1/4" ADLER MA0173.0

34,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2020-01-29

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Reductor cu ceas aer comprimat filet interior 1/4" ADLER MA0173.0


https://www.adlernarzedzia.pl/images/2017/07/reduktor-jet.jpg

Cod: MA0173.0
Tipul reductorului: membrană
Diametrul filetului conexiunilor: 2 x 1/4 "W
Diametrul filetului manometrului: 1/8 "W
Capacitate maximă: 650 l / min
Presiunea maximă de lucru: 10 bar
Scara manometrului: 0-10 bari
Precizia manometrului: 0,2 bar
Temperatura de lucru: 5oC ~ 60oC
Dimensiuni: 34 x 87 x 75,5 mm
Greutate: 0,14 kg
Linia JET este produs pentru instalații cu diametrul de 1/4 ″.

Linia JET, în ciuda scopului său amator (hobby), se distinge prin calitatea sa stabilă. Blocurile de unități sunt turnate din aluminiu și plastic, ceea ce le face mai sensibile la factori mecanici decât linia Industrială, AD4005 sau MAXY. Ochelarii cu filtru și ulei sunt din policarbonat, dar nu au huse. Regulatoarele au indicatoare de presiune de până la 16 bar, cu posibilitatea de montare pe cealaltă parte, în funcție de direcția de curgere a aerului în instalație. Filtrele oferă filtrare la nivelul de - 5µ.
Reducător AD-R JET 1/4 "

Vă permite să setați și să mențineți presiunea aerului comprimat la ieșire, indiferent de valoarea presiunii de intrare.

Ambele conexiuni sunt filete interne de 1/4 ". Poate fi montat pe ambele părți în direcția fluxului de aer. Dacă este necesar să se monteze în direcția opusă, înșurubați indicatorul de presiune de pe cealaltă parte a blocului de reglare și închideți orificiul anterior cu un șurub.
Date tehnice

Reductor cu ceas aer comprimat filet interior 1/4" ADLER MA0173.0 Radauti - imagine 5
Adler
MA0173.0
20 Produse

Reviews

Write your review

Reductor cu ceas aer comprimat filet interior 1/4" ADLER MA0173.0

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: