KraftDele Romania

Reductor cu filtru de apa pentru aer comprimat ADLER AD-FR 1/4" MA3128.2

Reductor cu filtru de apa pentru aer comprimat ADLER AD-FR 1/4" MA3128.2

139,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Reductor cu filtru de apa pentru aer comprimat ADLER AD-FR 1/4" MA3128.2


https://www.adlernarzedzia.pl/images/2016/11/Filtr-reduktor-14.jpg


Cod: MA3128.2 
Model: AD-FR 1/4 "
Diametrul filetului conexiunilor: 2 x 1/4 " interior
Grad de filtrare: 5 microni (5µ)
Tipul reductorului: membrană
Capacitate maximă: 1200 l / min
Presiunea maximă de intrare: 16 bar / 1,6 MPa
Scara manometrului: 0-16 bar / 1,6 MPa
Tip robinet de scurgere: manual
Temperatura de lucru: -10oC - + 60oC


Linia Adler Industrial este un ansamblu pentru instalații cu diametrul de 1/2 "și 1/4".

Linia de echipă Adler Industrial se remarcă prin durabilitatea și calitatea ridicată. Blocurile ansamblurilor sunt turnate din aliaj de înaltă calitate, bine finisate și acoperite cu pulbere, sunt caracterizate prin rezistență la presiune ridicată, pot lucra în instalații cu presiune de până la 16 bar (alte ansambluri numai până la 12 bar). Filtrele oferă filtrare la nivelul de - 5µ. Datorită presiunii crescute, filtrele au trebuit să fie echipate cu robinete de evacuare manuale mai durabile. Regulatoare precise ale diafragmei cu indicatoare de presiune de până la 16 bar. Ansamblurile au găuri tehnice pentru a se conecta cu alte elemente de linie sau pentru a le reconfigura. Toate ansamblurile liniei Adler Industrial sunt prevăzute cu mânere cu șuruburi pentru montarea pe perete solid.


Reductoare cu filtre industriale Adler

Acestea filtrează aerul comprimat de particulele solide și lichide și astfel protejează și extind în mod semnificativ durata de viață a mașinilor și dispozitivelor pneumatice. De asemenea, vă permite să setați și să mențineți presiunea aerului comprimat la ieșire, indiferent de valoarea presiunii de intrare. Ambele conexiuni sunt fire interne de 1/4 sau 1/2 inch. Ansamblurile pot fi montate doar în poziție verticală pe ambele direcții în direcția fluxului de aer. Filtrele Adler Industrial sunt echipate cu cartușe de filtrare precise pentru aer comprimat din particule mai mari de 5 microni (5µ). Regulatoarele au diafragmă, dacă este necesar să le montați în direcția opusă, înșurubați indicatorul de presiune de cealaltă parte a blocului reductorului și conectați orificiul anterior.

Datorită presiunii crescute, filtrele au trebuit să fie echipate cu robinete de evacuare manuale mai durabile.

Suporturile de montare se înșurubează pe plăcile de conectare negre de pe părțile laterale ale unităților.


fr-wymiary

Adler
MA3128.2
7 Produse

Reviews

Write your review

Reductor cu filtru de apa pentru aer comprimat ADLER AD-FR 1/4" MA3128.2

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: