KraftDele Romania

Duza pentru pistol umflat roti, furtun 1m, filet 1/4 ADLER MA0207.5

Duza pentru pistol umflat roti, furtun 1m, filet 1/4 ADLER MA0207.5

32,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Duza pentru pistol umflat roti, furtun 1m, filet 1/4 ADLER MA0207.5

https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/10/przewod-100cm.jpg

Duza pentru pistol umflat roti, furtun 1m. Cablul are o lungime de 100 cm, ambele capete sunt blocate pentru a evita orice scurgeri. Vârful de montaj are un filet de 1/4 "și o garnitură de cauciuc. Vârful de pompare este din alamă și este detașabil, ceea ce permite înlocuirea garniturii interioare de cauciuc, care se poate oxida după ani de utilizare.
Date tehnice

Nume: Cablul pistolului de pompare
Lungimea cablului: 100 cm
Fir de montare: 1/4 "Z
Cod produs: 0207.5

Adler
MA0207.5
3 Produse

Reviews

Write your review

Duza pentru pistol umflat roti, furtun 1m, filet 1/4 ADLER MA0207.5

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: