KraftDele Romania

Duza pentru pistol umflat roti, alama ADLER MA0207.2 8mm

Duza pentru pistol umflat roti, alama ADLER MA0207.2 8mm

20,00 RON
cu TVA
Cantitate
Produs pe stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Livrarea
Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA)  costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este Livrarea Livrarea produselor in Romania pentru comenzile ce depasec valoarea (1800 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (1800 Ron inclusiv TVA) costul livrarii este (29 Ron inclusiv TVA). Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este
  • Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.
Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online. Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita ace

Duza pentru pistol umflat roti, alama ADLER MA0207.2 8mm

https://www.adlernarzedzia.pl/images/2015/10/koncowka-8mm.jpg

Duza de umflare cu un conector pentru furtun cu diametrul intern de 8mm. Vârful nostru de pompare este din alamă, de asemenea, este detașabil, datorită căruia este posibil să înlocuiți sigiliul interior dacă cauciucul se oxidează după ceva timp, ceea ce este un proces natural.

Date tehnice
Denumire: Duza de umflare de 8mm
Cod produs: 0207.2

Adler
MA0207.2
5 Produse

Reviews

Write your review

Duza pentru pistol umflat roti, alama ADLER MA0207.2 8mm

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: